sobota 11. februára 2017

Inštalačné krabičky pre produkty LIVOLO

V nasledovnom krátkom blogovom príspevku si ukážeme zopár podomietkových inštalačných krabičiek kompatibilných s dotykovými vypínačmi LIVOLO. Dotykové vypínače LIVOLO sú v podstate kompatibilné s akoukoľvek inštalačnou krabičkou s roztečou skrutiek 60mm.

Existujú však dotykové vypínače a príslušenstvo LIVOLO, ktoré vyžadujú špeciálne inštalačné krabičky. Tieto produkty sú na našich stránkach jasne označené. V prípade objednania Vás na tento fakt upozorníme písomne, alebo telefonicky.

1-RÁMIK // KRABIČKA ŠTANDARD POD OMIETKU
Najčastejšie používanou inštalačnou krabičkou je typ 6400. Táto krabička (škatuľa) je spájacia, tzn. pomocou drážok na jej okrajoch je možné krabičku spojiť do rôznych kombinácií pr 1-, 2-, 3-, 4-, 5- rámiky obyčajných vypínačov, aj vypínačov LIVOLO. Rozteč krabíc je plne kompatibilná s dotykovými vypínačmi LIVOLO EU.

LIVOLO 6400-231-3




1-RÁMIK // KRABIČKA HLBOKÁ POD OMIETKU
Ďalšou často používanou inštalačnou krabičkou je typ 6400H (H=hlboká). Táto krabička (škatuľa) je tiež spájacia, tzn. pomocou drážok na jej okrajoch je možné krabičku spojiť do rôznych kombinácií pr 1-, 2-, 3-, 4-, 5- rámiky obyčajných vypínačov, aj vypínačov LIVOLO. Rozteč krabíc je plne kompatibilná s dotykovými vypínačmi LIVOLO EU. Krabica tým že je hlboká umožňuje ľahšiu manipuláciu pri inštalácii a zároveň lepšie chladenie v prípade použitia stmievačov a pod.

LIVOLO 6400H-231-3




1-RÁMIK // KRABIČKA DO DUTÝCH PRIEČOK
Najčastejšie používanou inštalačnou krabičkou do dutých priečok (sadrokartón, cetris, atď.) je typ KUP 68 SK. Táto krabička (škatuľa) NIE je spájacia, tzn. krabičku nie je možné spojiť do rôznych kombinácií pr 1-, 2-, 3-, 4-, 5- rámikov. Pre násobnosť krabičiek je nutné objednať krabičky už spojené (viď nižšie). Rozteč krabíc je plne kompatibilná s dotykovými vypínačmi LIVOLO EU.

LIVOLO KUP-68-SK




2-RÁMIK // KRABIČKA DO DUTÝCH PRIEČOK
V prípade použitia dvoj-rámikov v dutých priečkach odporúčame inštalovať dotykové vypínače a ďalšie produkty LIVOLO do inštalačných krabičiek KUP 68LA/2 SK , ktoré sú určené špeciálne pre prichytenie na stenu napr. SDK dosky a sú plne kompatibilné s dotykovými vypínačmi a ďalšími produktmi LIVOLO EU.

LIVOLO KUP-68-LA-2






3-RÁMIK // KRABIČKA DO DUTÝCH PRIEČOK
V prípade použitia troj-rámikov v dutých priečkach odporúčame inštalovať dotykové vypínače a ďalšie produkty LIVOLO do inštalačných krabičiek KUP 68LA/3 SK , ktoré sú určené špeciálne pre prichytenie na stenu napr. SDK dosky a sú plne kompatibilné s dotykovými vypínačmi a ďalšími produktmi LIVOLO EU.

LIVOLO KUP-68-LA-3





4-RÁMIK // KRABIČKA DO DUTÝCH PRIEČOK
V prípade použitia štvor-rámikov v dutých priečkach odporúčame inštalovať dotykové vypínače a ďalšie produkty LIVOLO do inštalačných krabičiek KUP 68LA/4 SK , ktoré sú určené špeciálne pre prichytenie na stenu napr. SDK dosky a sú plne kompatibilné s dotykovými vypínačmi a ďalšími produktmi LIVOLO EU.


LIVOLO KUP-68-LA-4





5-RÁMIK // KRABIČKA DO DUTÝCH PRIEČOK
V prípade použitia päť-rámikov v dutých priečkach odporúčame inštalovať dotykové vypínače a ďalšie produkty LIVOLO do inštalačných krabičiek KUP 68LA/5 SK , ktoré sú určené špeciálne pre prichytenie na stenu napr. SDK dosky a sú plne kompatibilné s dotykovými vypínačmi a ďalšími produktmi LIVOLO EU.

LIVOLO KUP-68-LA-5




LIVOLO EU-80-WSMB
je špeciálna podomietková krabička LIVOLO určená pre inštaláciu pod omietku. Krabička je plne kompatibilná s dotykovými vypínačmi a zásuvkami LIVOLO z našej ponuky. Využíva sa hlavne pre vypínače, ktoré nie sú určené priamo pre slovenský trh, tzn. pre vypínače LIVOLO s hranatým zadným dielom (UK verzia), ktoré nie je možné umiestniť do štandardnej krabičky používanej v bežných elektroinštaláciách.

LIVOLO EU-80-WSMB

V prípade, že Vám vyššie poskytnuté informácie nepodali odpovede na Vaše otázky, neváhajte nás kontaktovať a radi Vám pomôžeme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára